Gemakkelijk opladen

De Snellader UCH12 verkort de oplaadtijd voor Xperia™-apparaten die de Qualcomm® Quick Charge™ 3.0-standaard en MediaTek Pump Express+™ 2.0 ondersteunen. Met de Snellader kunt u een Xperia™-smartphone of een Xperia™-tablet snel opladen.

Gebruik bij het laden van een apparaat met de Snellader UCH12 altijd de UCB11-kabel die met de lader is meegeleverd.

Overzicht snellader

1 Lader
    2 UCB11 Micro-USB-kabel

Bedrijfstemperatuur

5 °C tot 35 °C