Opladen

To charge your device using the Snellader

Aansluitkabel snellader

1. Sluit de micro USB-connector aan op de micro USB-poort van uw apparaat.
    2. Sluit de grotere USB-connector aan het andere uiteinde van de kabel aan op de lader.
    3. Sluit de lader aan op een stopcontact. De batterij van het apparaat begint met opladen.
    4. Wanneer het apparaat helemaal is opgeladen, trekt u de lader uit het stopcontact en koppelt u de kabel los van uw apparaat door deze recht naar buiten te trekken. Zorg ervoor dat u de connector niet buigt.

Als geen stopcontact beschikbaar is, kunt u ook de USB-kabel gebruiken om het apparaat via een computer op te laden. Sluit de grotere USB-connector gewoon in een USB-poort van een computer in plaats van in de lader. Let op dat de batterij van het apparaat met deze methode veel langzamer wordt opgeladen dan via een stopcontact.