Gemakkelijk opladen

Met de Power Cover kunt u de Xperia™-smartphone opladen zonder het klepje over de micro USB-oplaadpoort te openen. De Power Cover bevat een ingebouwde batterij die u vooraf kunt opladen en daarna kunt gebruiken om de telefoon van stroom te voorzien als u onderweg bent en de batterij van de telefoon bijna leeg is. Als de telefoon is aangesloten op de Power Cover kunt u de telefoon ook rechtstreeks vanaf via het stopcontact opladen.

Power Case Hardware Overview

1

Stylus

2

Indicatorlampje

3

Aan/uit-knop

Note

Om het risico op brand en elektrische schokken te vermijden, moet u dit accessoire alleen onder droge omstandigheden gebruiken. Dit accessoire niet demonteren en hermonteren. Lees vóór gebruik de veiligheidsinformatie.