account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

De hoofdtelefoon zit ongemakkelijk

 • Zorg dat u de hoofdtelefoon draagt zoals is beschreven in de instructies.

  De headset dragen

  De headset dragen
  1. Houd de geluidleiding van de hoofdtelefoon (R) vast met uw linkerhand.
  2. Trek uw rechteroorlel zachtjes omlaag met uw rechterhand.
  3. Schuif de hoofdtelefoon van beneden naar boven zodat de aandrijfeenheid achter uw oor gaat. Steek vervolgens de ringsteun in uw oor zoals in de afbeelding is weergegeven.
  4. Plaats hoofdtelefoon (L) op dezelfde wijze maar met de andere handen.

  Uit veiligheidsoogpunt is het niet toegestaan met de headset te telefoneren terwijl u een voertuig bestuurt. Om verkeersongelukken te voorkomen, wordt aangeraden om de headset niet te gebruiken als u wandelt, hardloopt of fietst.

  De headset afnemen

  • Houd de geluidleiding van de hoofdtelefoon (R) vast, en schuif deze vervolgens voorzichtig naar beneden om de headset af te nemen.

  Houd de aandrijfeenheid niet vast wanneer u de hoofdtelefoon afneemt. De aandrijfeenheid vasthouden bij het afnemen van de hoofdtelefoon kan druk op de geluidleiding zetten, waardoor deze kan breken.

 • Zorg dat de klem correct is bevestigd.

  De klem bevestigen

  De klem op de kabel bevestigen.
  • Bevestig de klem met het headsetkabel onder de afstandsbediening. Als de headset op uw kleding is bevestigd, plaatst u de klem dusdanig dat u in de microfoon kunt spreken om handsfree te telefoneren.

  Als u de klem wilt verstellen, maakt u de klem lost en plaatst u deze op een andere plek op de headsetkabel.

  Gebruik de klem om ervoor te zorgen dat de hoofdtelefoon en afstandsbediening niet bewegen. Hierdoor zit de headset comfortabeler.

 • Zorg dat een ringsteun van het juiste formaat wordt gebruikt en dat u deze correct bevestigt.

  De ringsteun wijzigen

  De ringsteun veranderen.
  1. Kies een ringsteun met een formaat dat stevig en aangenaam in uw oor past.
  2. Om de ringsteun te verwijderen, houdt u het gedeelte van de geluidleiding waaraan de ringsteun is vastgemaakt stevig vast, en duwt u de ringsteun recht naar achteren.
  3. Bevestig de ringsteun door het bolle deel van de hoofdtelefoon op het holle deel van de ringsteun te richten.
  4. Haak A in het rubber van de ringsteun zoals in de afbeelding is aangegeven om het geheel te bevestigen. Pas op dat u de ringsteun niet scheurt.

  Als u de ringsteun verwijdert of bevestigt, mag u de ringsteun niet krachtig trekken, duwen of draaien omdat de ringsteun hierdoor kan beschadigen of scheuren. Als u de ringsteun bevestigt, moet u de links/rechts-markeringen op de ringsteunen richten op de markeringen op de hoofdtelefoon.

Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer