Telefoneren met de headset

Waarschuwing

Uit veiligheidsoogpunt is het niet toegestaan met de headset te telefoneren terwijl u een voertuig bestuurt. Om verkeersongelukken te voorkomen, wordt aangeraden om de headset niet te gebruiken als u wandelt, hardloopt of fietst.

Deze functies werken alleen als u een Android- of iOS-apparaat gebruikt dat alle relevante functies ondersteunt, zoals bijvoorbeeld het afhandelen van gesprekken.

Een gesprek beantwoorden

• Als u een signaal van een inkomend gesprek hoort, drukt u kort op de multifunctionele toets.

Een gesprek beëindigen

• Druk tijdens een lopend gesprek kort op de multifunctionele toets.

Een gesprek weigeren

• Als u het signaal van een inkomend gesprek hoort, houdt u de multifunctionele toets 1 seconde ingedrukt.

Een tweede gesprek beantwoorden

• Als u tijdens een lopend gesprek het signaal van een inkomend gesprek hoort, drukt u kort op de multifunctionele toets om het tweede gesprek te beantwoorden. Het lopende gesprek wordt in de wacht gezet.

Een tweede gesprek weigeren

• Als u tijdens een lopend gesprek het signaal van een inkomend gesprek hoort, houdt u de multifunctionele toets 1 seconde ingedrukt om het tweede gesprek te weigeren.

Schakelen tussen lopende gesprekken

• Druk tweemaal snel op de multifunctionele toets. Het andere gesprek wordt in de wacht gezet.

De microfoon dempen tijdens een gesprek

• Houd de multifunctionele toets 1 seconde ingedrukt. U hoort een aantal pieptonen. Houd de toets nogmaals 1 seconde ingedrukt totdat u pieptonen hoort om de microfoon weer in te schakelen.