De headset koppelen met een Android- of iOS-apparaat

Voordat u de headset kunt gebruiken, moet u deze koppelen met een compatibel Android- of iOS-apparaat. Na de eerste koppeling maakt de headset automatisch verbinding met het apparaat wanneer de headset is ingeschakeld en binnen bereik is.

U kunt de headset met maximaal twee compatibele apparaten gelijktijdig koppelen. Zie Multipointmodus gebruiken voor meer informatie.

De headset via Bluetooth koppelen met een Android- of iOS-apparaat

1. Zorg dat de headset is opgeladen en ingeschakeld.
  2. Android- of iOS-apparaat: Zorg dat de Bluetooth-functie is ingeschakeld. Zoek beschikbare Bluetooth-apparaten en selecteer MBH22 in de lijst met beschikbare apparaten.