Telefoneren met de headset

Uit veiligheidsoogpunt is het niet toegestaan met de headset te telefoneren terwijl u een voertuig bestuurt. Om verkeersongelukken te voorkomen, wordt aangeraden om de headset niet te gebruiken als u wandelt, hardloopt of fietst.

Deze functies werken alleen als u een Android- of iOS-apparaat gebruikt dat alle relevante functies ondersteunt, zoals bijvoorbeeld het afhandelen van gesprekken.

Een gesprek beantwoorden

• Als u het signaal van een inkomend gesprek hoort, drukt u kort op Multi-function key icon.

Een telefoongesprek beëindigen

• Druk tijdens een gesprek kort op Multi-function key icon.

Een gesprek weigeren

• Als u het signaal van een inkomend gesprek hoort, houdt u Multi-function key icon ingedrukt.

Een tweede gesprek beantwoorden

• Als u tijdens een lopend gesprek het signaal van een inkomend gesprek hoort, drukt u kort op Multi-function key icon om het tweede gesprek te beantwoorden. Het lopende gesprek wordt in de wacht gezet.

Een tweede gesprek weigeren

• Als u tijdens een lopend gesprek het signaal van een inkomend gesprek hoort, houdt u Multi-function key icon ingedrukt om het tweede gesprek te weigeren.

Schakelen tussen lopende gesprekken

• Tik snel tweemaal op Multi-function key icon. Het andere gesprek wordt in de wacht gezet.