account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Het volume aanpassen

Het volume aanpassen

  • Druk tijdens een gesprek of als u naar muziek luistert op Volume up key icon of Volume down key icon om het volume hoger of lager te zetten.

Zet het geluid van de headset niet zeer hard omdat dit onherstelbare gehoorschade kan aanrichten of storend kan zijn voor andere personen.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer