Bluetooth Sony MBH10

Sony MBH10

Lees vóór gebruik de apart meegeleverde brochure Belangrijke informatie.

Deze gebruikershandleiding is zonder enige garantie gepubliceerd door Sony Mobile Communications AB of een van haar lokale vestigingen. Sony Mobile Communications AB kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen en wijzigingen aan deze gebruikershandleiding aanbrengen op grond van typografische fouten, onjuiste of achterhaalde gegevens of verbeteringen aan programmatuur en/of apparatuur. Dergelijke wijzigingen worden echter wel in nieuwe uitgaven van deze gebruikershandleiding verwerkt.

Alle rechten voorbehouden.

©Sony Mobile Communications AB, 2012

Publicatienummer: 1276-4945.1

De interoperabiliteit en compatibiliteit tussen Bluetooth®-apparaten varieert. Het apparaat ondersteunt de meeste producten met Bluetooth®-eigenschappen. 1.2 of hoger en een Headset- of Handsfree-profiel.

Sony is het handelsmerk of geregistreerde handelsmerk van Sony Corporation. Bluetooth® is een handelsmerk van Bluetooth (SIG) Inc. en wordt onder licentie gebruikt. Alle andere merken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Alle hierin genoemde namen van producten en bedrijven zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Ga naar www.sonymobile.com voor meer informatie.

Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en vormen mogelijk geen exacte weergave van het daadwerkelijke accessoire.