Geen verbinding tussen de headset en ander apparaat

• Zorg ervoor dat de headset is opgeladen en binnen het bereik is van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken. Een maximale afstand van 10 meter, zonder vaste objecten ertussen, wordt aanbevolen.
    • Schakel de Bluetoot®-functie op het andere apparaat uit zodat alle verbindingen zijn verbroken. Schakel de Bluetooth®-functie weer in en koppel de headset weer met het apparaat.