Functieoverzicht

Met de Bluetooth®-monoheadset kunt u binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken regelen, terwijl u op uw telefoon naar muziek luistert. U kunt uw Bluetooth®-headset met twee Bluetooth®-apparaten tegelijkertijd verbinden zodat u op beide telefoons gesprekken kunt ontvangen zonder dat u de verbinding hoeft te verbreken en opnieuw verbinding moet maken.