account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    De batterij opladen

    Voordat u de Bluetooth®-monoheadset voor de eerste keer gebruikt, moet u deze ongeveer 2,5 uur laten opladen. Sony-laders worden aanbevolen.

    De batterij opladen

    Charging the headset
    1. Sluit een uiteinde van de USB-kabel aan op de lader (of in de USB-poort van een computer).
    2. Steek het andere uiteinde van de kabel in de Micro-USB-poort van uw Bluetooth®-monoheadset.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    FindCreated with Sketch.
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer