Gemakkelijk opladen

Met de Car Charger AN430 kunt u wel twee apparaten tegelijkertijd opladen met de sigarettenaansteker in een auto. Met de bijgesloten USB Type-C™-kabel kunt u diverse Xperia™-apparaten, Bluetooth®-headsets, tablets en dergelijke opladen. U kunt ook een USB-kabel aansluiten op de USB-poorten van de oplader om andere compatibele apparaten op te laden.

Overzicht van Dual USB Car Charger
    1 USB Type-C™-kabel
    2 USB-poort
    3 USB-poort
    4 Meldingslampje
    5 Stroomstekker