account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Gemakkelijk opladen

Dit oplaadstation is speciaal ontworpen voor uw Xperia™-smartphone, zodat u de telefoon kunt opladen zonder dat u de USB-cover hoeft te openen. Uw telefoon zit onder een comfortabele weergavehoek in het oplaadstation, zodat u gemakkelijk tijdens het opladen door de inhoud kunt bladeren.

Magnetic Charging Dock overview

1

Oplaadstation

2

Aansluitstukken om de telefoon op zijn plaats te houden

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer