Wat is de functie van de luidsprekerkleppen? Als ze beschadigd raken, kunnen ze dan worden verwijderd en vervangen?

De luidsprekerkleppen beschermen uw BSP60-apparaat tegen stof wanneer het apparaat niet in gebruik is. Ze kunnen losraken als er te veel kracht op wordt toegepast, maar kunnen weer worden vastgeklikt als daarvoor de juiste procedure wordt gevolgd. Neem voor meer informatie contact op met een vertegenwoordiger van uw plaatselijke klantenservice.