Muziek afspelen

Wanneer u vanaf uw Android™-apparaat muziek afspeelt via de Smart Bluetooth® Speaker, dan kunt u de bedieningsknoppen op de luidspreker of die op het Android™-apparaat gebruiken. U kunt het afspelen ook starten met behulp van spraakbesturing. Ga voor meer informatie over de applicatie Voice Control en de ondersteunde functies naar http://voicecontrol.sony.net.

Het afspelen van muziek starten met behulp van spraakbesturing

1. Zorg ervoor dat de applicatie Voice Control gestart is.
  2. Zeg "Afspelen" en zeg vervolgens de naam van het nummer of het album.

Het afspelen van muziek starten door te tikken

• Tik op Bedieningslampje 1

Note

U kunt het afspelen van muziek ook rechtstreeks starten op uw Android™-apparaat.

Muziek pauzeren tijdens het afspelen

• Druk een van de luidsprekerkleppen in.

Note

U kunt de muziek ook pauzeren in de applicatie van uw muziekspeler op uw Android™-apparaat.

Het geluidsniveau aanpassen

• Tik op Bedieningslampje 3 of op Bedieningslampje 4 om het geluid respectievelijk harder of zachter te zetten.

Note

U kunt het geluidsniveau ook aanpassen door de geluidsknoppen op uw Android™-apparaat te gebruiken.

Note

Zorg ervoor dat het geluidsniveau op uw Android™-apparaat op normaal staat voordat u het op de BSP60 Speaker aansluit.

Het volgende of vorige nummer afspelen

• Tik op Bedieningslampje 1 en vervolgens op Bedieningslampje 3 om het volgende nummer af te spelen of Bedieningslampje 4 om het vorige nummer af te spelen.

Note

U kunt de bedieningsknoppen in de applicatie van uw muziekspeler op uw Android™-apparaat gebruiken.