Telefoongesprekken voeren

Wanneer uw Smart Bluetooth® Speaker met een Android™-apparaat gekoppeld is, kunt u het Android™-apparaat gebruiken om iemand te bellen en het gesprek via de Bluetooth® Speaker te voeren, of iemand bellen rechtstreeks vanaf uw Bluetooth® Speaker met behulp van spraakbesturing. Ga voor meer informatie over de applicatie Voice Control en de ondersteunde functies naar http://voicecontrol.sony.net.

Een telefoongesprek initiëren

1. Zorg ervoor dat de applicatie Voice Control gestart is.
  2. Zeg "Bellen", gevolgd door de naam van de persoon die u wilt bellen. Zeg bijvoorbeeld "Bel Jan".

Note

U kunt ook rechtstreeks op uw Android™-apparaat het nummer bellen om het gesprek vervolgens te continueren met behulp van de BSP60 Speaker.

Een telefonische oproep accepteren

• Tik op Bedieningslampje 2

Het geluid van een telefoongesprek dempen of aanzetten

• Tik op Bedieningslampje 1

Een inkomend telefoongesprek weigeren

Ill sony croft reject incoming call
  • Druk een van de luidsprekerkleppen in.

Note

U kunt het inkomende telefoonoproep ook weigeren op uw Android™-apparaat.

Een uitgaande telefoonoproep annuleren

• Druk een van de luidsprekerkleppen in.

Note

U kunt de uitgaande telefoonoproep ook annuleren op uw Android™-apparaat.

Een telefoongesprek beëindigen

• Druk een van de luidsprekerkleppen in.

Note

U kunt de uitgaande telefoonoproep ook rechtstreeks beëindigen op uw Android™-apparaat.