Functieoverzicht

De Smart Bluetooth® Speaker BSP60 is gemaakt om uw leven eenvoudiger te maken. Wanneer de luidspreker gekoppeld is met een Android™-smartphone of -tablet, kan hij basisinformatie uitspreken, zoals weersverwachtingen of uw dagelijkse schema. Met behulp van spraakopdrachten kunt u de luidspreker instrueren om eenvoudige taken uit te voeren, zoals het instellen van alarmen en het controleren van uw telefoon op nieuwe berichten. De ingebouwde microfoon maakt het voeren van conferentiegesprekken mogelijk. Met de NFC One-touch-technologie hoeft u alleen maar een NFC-belapparaat op basis van Android™ aan te raken die aan de BSP60 gekoppeld is en het gesprek kan beginnen, handsfree. U kunt NFC One-touch ook gebruiken om meteen muziek af te spelen. En met een nieuwe, leuke dansstand, kan de BSP60 op uw muziek dansen.