Uw Bluetooth®-afstandsbediening gebruiken voor telefoongesprekken

Gebruik de Bluetooth®-afstandsbediening om binnenkomende oproepen te verwerken, bijvoorbeeld om een oproep te beantwoorden of weigeren. U kunt het geluid tijdens een gesprek overschakelen van het apparaat dat het gesprek verwerkt naar de luidspreker van uw Bluetooth®-afstandsbediening

Zo schakelt u de functie voor gespreksafhandeling in

1. Zorg ervoor dat de Bluetooth®-afstandsbediening is verbonden met het Android™-apparaat.
    2. Open de app BRH10 door naar het applicatiemenu van uw Android™-apparaat te gaan en tik op Smart Connect > BRH10.
    3. Tik op Edit settings.
    4. Sleep de schuif naast Call Handling naar rechts om de functie voor gespreksafhandeling in te schakelen.

Tip

U kunt de app BRH10 tevens openen vanuit het meldingscherm van uw Android™-apparaat.

De functie HD Voice inschakelen

• Tik in de toepassing BRH10 op Call Handling het HD Voice selectievakje en markeer het.

Tip

U kunt de toepassing BRH10 tevens openen vanuit het meldingsvenster van uw Android™-apparaat.

Een gesprek beantwoorden via de Bluetooth®-afstandsbediening

• Druk op de oproeptoets wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Note

De oproeptoets en functies voor gespreksafhandeling worden uitgeschakeld als u VoIP-gesprekken (Voice-over-Internet Protocol) wilt voeren met de toepassing BRH10.

Een gesprek beëindigen

• Druk op de oproeptoets tijdens een lopend gesprek.

Een gesprek weigeren

• Houd de oproeptoets ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Een tweede gesprek beantwoorden

• Druk tijdens een lopend gesprek op de oproeptoets wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort. Het lopende gesprek wordt in de wacht gezet.

Een tweede gesprek weigeren

• Houd tijdens een lopend gesprek de oproeptoets ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Het geluid overschakelen naar de luidspreker van uw Bluetooth®-afstandsbediening

• Druk tijdens een gesprek op de schakeltoets.

Note

Om het geluid terug te schakelen naar de oorluidspreker van de Bluetooth®-afstandsbediening, drukt u nogmaals op de Schakeltoets.

De microfoon dempen tijdens een gesprek

• Houd de Beltoets en de volumetoets tegelijk ingedrukt tot u een klikkend geluid hoort.

Tip

Als de microfoon gedempt is, houdt u nogmaals de beltoets en de volumetoets ingedrukt om de microfoon te activeren.

Bellen

1. Houd de oproeptoets ingedrukt.
    2. Spreek na de meldingstoon de naam of het nummer van de contact in.