Onverwacht gedrag

• Mogelijk is de batterij leeg. Als de batterij leeg is, moet je de Bluetooth®-afstandsbediening enige tijd opladen voordat deze tekenen van opladen vertoont. Laad de batterij gedurende minimaal 30 minuten op en schakel vervolgens de Bluetooth®-afstandsbediening in.

• Controleer of op je Android™-apparaat Android™ 4.4 of later wordt uitgevoerd.

• Controleer of de nieuwste versies van de Smart Connect- en BRH10-apps zijn geïnstalleerd
      op je Android™-apparaat.

De BHR10-app is niet zichtbaar in het menu van het applicatiescherm van je Android™-apparaat. De app wordt automatisch gestart wanneer BHR10 verbinding maakt
      met je Android™-apparaat.

Meer

De Smart Connect-app bijwerken vanaf je Android™-apparaat
      1. Tik in je startscherm op Sony home apptray normal=2.
      2. Zoek naar en tik op Smart Connect en tik op Sony key and menu=1 > Info over app
      3. Tik op Sony key and menu=1 > Controleren op updates.
      4. Als een update beschikbaar is, volg je de instructies die op het scherm worden weergegeven.

Opmerking: om datakosten te minimaliseren, moet je ervoor zorgen dat je Android™-apparaat verbinding heeft met een Wi-Fi®-netwerk.

De BRH10-app bijwerken vanaf je Android™-apparaat

1. Tik in je startscherm op Sony home apptray normal=2.
      2. Zoek naar en tik op Play Store.
      3. Zoek in de lijst met geïnstalleerde apps naar BRH10 en tik erop.
      4. Als een update beschikbaar is, volg je de instructies die
        op het scherm worden weergegeven.

Opmerking: om datakosten te minimaliseren, moet je ervoor zorgen dat je Android™-apparaat verbinding heeft met een Wi-Fi®-netwerk.

• Sluit je Bluetooth®-afstandsbediening geforceerd af en start hem daarna opnieuw.

Meer

Je Bluetooth®-afstandsbediening geforceerd afsluiten

• Houd de aan/uit-toets minimaal 15 seconden ingedrukt.
    • Stel je Bluetooth®-afstandsbediening opnieuw in op de fabrieksinstellingen. Na de reset moet je je Bluetooth®-afstandsbediening opnieuw verbinden met je Android™-apparaat.

Meer

De Bluetooth®-afstandsbediening opnieuw instellen
      1. Controleer of de Bluetooth®-afstandsbediening is uitgeschakeld.
      2. Houd de aan/uit-toets en de selectietoets minimaal 10 seconden tegelijk ingedrukt.