account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

De muziekontvanger koppelen met een telefoon via NFC

Ill sony cezanne pair nfc

  1. Controleer of de NFC-functie van de telefoon is ingeschakeld en of het scherm actief en niet vergrendeld is.
  2. Houd de telefoon zodanig tegen de muziekontvanger aan dat de NFC-detectiegebieden van de twee apparaten elkaar raken.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer