account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  SONY BSP10

  Ill sony bluetooth r

  Lees vóór gebruik de apart meegeleverde brochure Belangrijke informatie.


  Deze gebruikershandleiding is gepubliceerd door Sony Mobile Communications Inc. of een van haar lokale vestigingen, zonder enige garantie. Sony Mobile Communications Inc. kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen en wijzigingen aan deze gebruikershandleiding aanbrengen op grond van typografische fouten, onjuiste of achterhaalde gegevens of verbeteringen aan programmatuur en/of apparatuur. Dergelijke wijzigingen worden echter wel in nieuwe uitgaven van deze gebruikershandleiding verwerkt.

  Note

  Plaats de BSP10-luidspreker niet vlakbij uw oor als u naar muziek luistert of telefoneert om schade aan uw gehoor te vermijden. Tevens wordt ter bescherming van uw gehoor aanbevolgen om niet langer dan 3 uur achtereen met de BSP10 naar muziek te luisteren.

  ©Sony Mobile Communications Inc., 2014

  Alle rechten voorbehouden.

  De interoperabiliteit en compatibiliteit tussen Bluetooth®-apparaten varieert. Het apparaat ondersteunt de meeste producten met Bluetooth-specificaties 1.2 of hoger en een headset- of handsfree-profiel.

  Sony is het handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Sony Corporation. Bluetooth is een handelsmerk van Bluetooth (SIG) Inc. en wordt onder licentie gebruikt. Alle andere merken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

  Alle namen van producten en bedrijven die hierin staan vermeld, zijn de handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten die hier niet expliciet worden verleend, zijn voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

  Ga naar www.sonymobile.com voor meer informatie.

  Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en zijn mogelijk geen exacte weergave van het daadwerkelijke accessoire.

  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Close Sluiten
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer