Het accessoire voorbereiden op gebruik met een Xperia™-apparaat

Voordat u uw BSP10-accessoire kunt gebruiken met een Xperia™-apparaat, bijvoorbeeld om muziek weer te geven of inkomende oproepen te verwerken, moet u de twee apparaten eerst koppelen. U kunt uw BSP10-accessoire koppelen met een Xperia™-apparaat via zowel de functie Bluetooth® als NFC. Nadat de apparaten zijn gekoppeld, maakt uw BSP10-accessoire automatisch verbinding met het Xperia™-apparaat.

De BSP10 via NFC met een Xperia™-apparaat koppelen

Pairing with NFC function
    1. Xperia™-apparaat: Zorg ervoor dat de NFC-functie is ingeschakeld en dat het scherm actief en ontgrendeld is.
    2. BSP10: Houd de aan/uit-knop ingedrukt tot u een signaal hoort en een blauw waarschuwingslampje snel knippert.
    3. Plaats het Xperia™-apparaat op zo'n manier dat de NFC-detectiegebieden van beide apparaten elkaar raken. Als de koppeling tussen de BSP10 en het Xperia™-apparaat geslaagd is, brandt het waarschuwingslampje continu blauw.

De BSP10 via Bluetooth® met een Xperia™-apparaat koppelen

1. Xperia™-apparaat: controleer of de Bluetooth®-functie is ingeschakeld.
    2. BSP10: Houd de aan/uit-knop ingedrukt tot u een signaal hoort en een blauw waarschuwingslampje snel knippert.
    3. Xperia™-apparaat: Zoek naar en maak verbinding met het BSP10-accessoire. Als de koppeling tussen het accessoire en het Xperia™-apparaat geslaagd is, brandt het waarschuwingslampje continu blauw.

Inkomende gesprekken beantwoorden met de BSP10

1. Zorg ervoor dat het accessoire BSP10 is verbonden met een Xperia™-apparaat dat gespreksafhandeling ondersteunt.
    2. Druk op Icn sony 14csd answercall bij een inkomend gesprek.

Note

De belfunctie wordt niet ondersteund voor VoIP-gesprekken (Voice-over-Internet Protocol).

Naar muziek luisteren met de BSP10

1. Zorg ervoor dat de BSP10 is gekoppeld met een Xperia™-apparaat.
    2. Speel een audio- of videobestand af op het Xperia™-apparaat. Het geluid wordt automatisch afgespeeld door de luidsprekers van het gekoppelde accessoire BSP10.