Telefoneren met de headset

Let op!:
    Uit veiligheidsoverwegingen mag u niet telefoneren met de headset terwijl u een voertuig bestuurt.

Gebruik de headset om inkomend gesprekken te beantwoorden of te weigeren. Als de hoofdtelefoon niet met de handset is verbonden, kunt u gesprekken beantwoorden met de luidspreker van de headset.

Deze functies werken alleen als u een Android- of iOS-apparaat gebruikt dat alle relevante functies ondersteunt, zoals het afhandelen van gesprekken en berichten. Daarnaast moet de hostapplicatie op het Android- of iOS-apparaat zijn geïnstalleerd.

Een gesprek beantwoorden

• Als u het signaal van een inkomend gesprek hoort, drukt u op Icn acc rmy multi function key.

Een gesprek beëindigen

• Druk op de actietoets Icn acc rmy multi function key tijdens een lopend gesprek.

Een gesprek weigeren

• Houd de actietoets Icn acc rmy multi function key ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Een tweede gesprek beantwoorden

• Druk op Icn acc rmy multi function key als u tijdens een lopen gesprek een signaal van een inkomnd gesprek hoort. Het lopende gesprek wordt in de wacht gezet.

Een tweede gesprek weigeren

• Houd tijdens een lopend gesprek de actietoets Icn acc rmy multi function key ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

De microfoon dempen tijdens een gesprek

• Houd Icn acc rmy multi function key ingedrukt.