account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    De functie Voice Assist gebruiken

    Spraakgestuurd zoeken en spraakacties starten

    • Houd Icn acc rmy multi function key ingedrukt om met Google/Siri te praten.

    Note

    Deze functies werken alleen als u een Android- of iOS-apparaat gebruikt dat alle relevante functies ondersteunt. Daarnaast moet de hostapplicatie op het apparaat zijn geïnstalleerd.

    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer