Multipointmodus gebruiken

U kunt met de Multipointmodus de headset met twee Android-apparaten of met twee iOS-apparaten tegelijk koppelen. Als u met de headset een inkomend gesprek beantwoordt, blijven de apparaten na het gesprek verbonden met de headset. Schakel Multipointmodus handmatig uit om terug te schakelen naar Singlepointmodus.

Note

Als u Multipointmodus gebruikt, zijn de cameratoets en de functies van Voice Assist niet beschikbaar.

Multipointmodus inschakelen

1. Schakel de headset uit.
    2. Houd Icn sony key power on off en Icn key renoir vol up ongeveer een seconde gelijktijdig ingedrukt. Wacht totdat de led-indicator blauw knippert.
    3. Koppel de Android- of iOS-apparaten met de headset.

Tip

Zie De headset koppelen met een Android- of iOS-apparaat voor meer informatie over het koppelen.

Multipointmodus uitschakelen

1. Schakel de headset uit.
    2. Houd Icn sony key power on off en Icn key renoir vol down ongeveer een seconde gelijktijdig ingedrukt. Wacht totdat de led-indicator blauw knippert.

Note

Als u de Multipointmodus uitschakelt, blijft de koppeling bestaan met het apparaat dat het meest recent met de headset is gekoppeld.