De headset koppelen met een Android- of iOS-apparaat

U kunt de headset via NFC of Bluetooth met een Android-apparaat koppelen. NFC start automatisch de procedures om te koppelen, verbinding te maken en instellingen te configureren. Met Bluetooth kunt u de headset handmatig instellen.

Gebruik Bluetooth om de headset met een iOS-apparaat te koppelen.

Installeer de hostapplicatie op het Android- of iOS-apparaat om alle headsetfuncties te gebruiken.

De hostapplicatie installeren

1. Tik op een Android-apparaat op Icn sony app market place om de Play Store™ te openen. Tik op een iOS-apparaat op de App Store.
    2. Tik op het zoekpictogram en zoek "SBH56".
    3. Selecteer de SBH56-hostapplicatie en volg de instructies op het scherm.

Note

Installeer de hostapplicatie om alle headsetfuncties te gebruiken.

De headset automatisch via NFC koppelen met een Android-apparaat

De headset koppelen

1. Zorg dat de headset volledig is opgeladen.
    2. Zorg dat op het Android-apparaat NFC is ingeschakeld. De hostapplicatie openen.
    3. Volg de instructies op het scherm en raak het NFC-gebied van de headset aan met het NFC-detectiegebied van het Android-apparaat.

Note

Als de headset niet reageert op het koppelen, kunt u de headset resetten. Herstel de fabrieksinstellingen van de headset door eerst de headset uit te schakelen. Houd Icn sony key power on off en Icn acc rmy multi function key gelijktijdig ingedrukt totdat de led-indicator groen knippert en het apparaat opnieuw wordt opgestart.

Tip

Als de headset wordt uitgeschakeld, wordt deze ingeschakeld als het NFC-detectiegebied een ander NFC-apparaat aanraakt. Als u problemen ondervindt bij het via NFC koppelen van het apparaat met een Android-apparaat, probeer dan handmatig verbinding te maken via Bluetooth®.

De headset via Bluetooth koppelen met een Android- of iOS-apparaat

1. Zorg dat de headset volledig is opgeladen en dat Bluetooth is ingeschakeld.
    2. Schakel de headset uit.
    3. Houd Icn sony key power on off op de headset ingedrukt totdat de led-indicator blauw knippert.
    4. Scan op het Android- of iOS-apparaat naar Bluetooth-apparaten en selecteer SBH56 in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten.