account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Welkom bij Support

  Hoe kunnen we u helpen?

  Selecteer hieronder uw product voor ondersteuning op maat en zoek antwoorden op specifieke vragen of problemen.

  FindCreated with Sketch.
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer

  Gebruik de Ondersteuningsapp

  Ontvang de best mogelijke hulp voor uw Xperia-smartphone. Gebruik de Ondersteuningsapp om de batterijstatus te controleren, de nieuwste software-update te ontvangen en te zien hoeveel opslagruimte vrij is. Daarnaast kunt u nuttige artikelen lezen, ondersteuning op maat ontvangen en verschillende tests uitvoeren om te controleren of het apparaat correct functioneert.

  Xperia XZ3

  Meer zien. Meer horen. Meer voelen. Ontsnap de dagelijkse sleur en stap de wereld van entertainment met de Xperia XZ3. Ervaar het HDR OLED-scherm, stereospeakers en Dynamische trilling in een verbluffend dun en randloos design.

  label

  Bekijk alle mogelijkheden

  Als Xperia-gebruiker kunt u uit talloze ondersteuningsmogelijkheden kiezen. Bekijk Xperia Care voor een overzicht van alle beschikbare ondersteuningsmogelijkheden.

  android_guy Created with Sketch.

  Ontvang de nieuwste software

  Bijwerken naar de nieuwste software maakt uw apparaat sneller en beter, en het is meteen ook de snelste en gemakkelijkste manier om eventuele prestatieproblemen op te lossen.

  Ga naar Bijwerken