Vad behöver du hjälp med?

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.
 resultat
Inget sökresultat för

Söktips

Har du stavat sökorden rätt? Om du har gjort det kan du prova liknande eller mindre specifika sökord, t.ex. ”Wi-Fi lösenord” i stället för ”WPA nyckel”.
Visa alla ämnen

Har du provat det här?

Det finns några saker du kan göra om du har problem med enheten:

Starta om

• Starta om telefonen om du vill stänga av alla program som körs och frigöra minne. Tryck och håll inne både knappen för volym upp och strömknappen Strömknappen på en Sony-smartphone i tio sekunder. Släpp upp knapparna när enheten vibrerar tre gånger. Enheten stängs av automatiskt. Starta om telefonen när enheten har stängts av.

Uppdatera

Återställ

• Återställ telefonen till de ursprungliga inställningarna för att ta bort minnesblock: Inställningar > Säkerhetskopiering och återst. > Återställ standardinst. > Återställ mobilen Glöm inte att säkerhetskopiera alla viktiga data som sparats på telefonen!