Vad behöver du hjälp med?

Logga in på Min support

Uppföljning av support, se status för garantin eller begär en reparation.

resultat
Inget sökresultat för

Söktips

Har du stavat sökorden rätt? Om du har gjort det kan du prova liknande eller mindre specifika sökord, t.ex. ”Wi-Fi lösenord” i stället för ”WPA nyckel”.

Hjälp oss att förbättra webbplatsen

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Letar du efter det här?

Behöver jag uppdatera?

Har du den senaste programvaran i din Sony-enhet? Uppdaterad programvara löser ofta de vanligaste problemen.

Sök efter uppdateringar

Förklara för mig

Anslut min dator

Behöver du synkronisera kontakter och kalendrar med en dator? Eller överföra musik och foton enklare? Hämta ett av dessa verktyg och kom igång direkt!

PC Companion

Filstorlek ~27 MB

Bridge for Mac

Filstorlek: ^10 MB

Övrig support

Behöver du en reparation?

Ta reda på hur man fortsätter

Supportforum

Få hjälp och dela tips med andra Xperia™- användare

Produktinformation

Hämta garantiinformation, handböcker eller andra dokument

Kontakta oss

Om du inte hittar det du letar efter kan du fråga våra Xperia™-experter