Vad behöver du hjälp med?

Logga in på Min support

Följ upp support, kontrollera enhets- status, begär en reparation eller återvinn din enhet.

resultat
Inget sökresultat för

Söktips

Har du stavat sökorden rätt? Om du har gjort det kan du prova liknande eller mindre specifika sökord, t.ex. ”Wi-Fi lösenord” i stället för ”WPA nyckel”.

Hjälp oss att förbättra webbplatsen

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.
Visa alla ämnen

Behöver du en reparation?

Låt oss hjälpa dig att reparera enheten. När du bokar en reparation tillhandahåller vi anvisningar om hur du kan skicka enheten till oss säkert och kostnadsfritt. Reparationscentren använder endast Sony™-originalkomponenter.

Våra tekniker börjar arbeta med enheten direkt när de får den. Vi håller dig dessutom uppdaterad om enhetens status genom hela processen.

1. Låt oss guida dig igenom några steg för att se om vi kan hjälpa dig att åtgärda problemet utan reparation.
  2. Om problemet kvarstår hjälper vi dig att boka en reparation med hjälp av ditt Sony-konto.
  3. När du har bokat en reparation tillhandahåller vi ytterligare anvisningar om hur du kan skicka enheten till oss säkert och kostnadsfritt.