Vad behöver du hjälp med?

Logga in på Min support

Uppföljning av support, se status för garantin eller begär en reparation.

resultat
Inget sökresultat för

Söktips

Har du stavat sökorden rätt? Om du har gjort det kan du prova liknande eller mindre specifika sökord, t.ex. ”Wi-Fi lösenord” i stället för ”WPA nyckel”.

Hjälp oss att förbättra webbplatsen

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.
Visa alla ämnen

Har du provat det här?

Det finns några saker du kan göra om du har problem med enheten:

• Har du provat det här? Restart

Starta om

Starta om telefonen så att alla program stängs av och minne frigörs. Tryck och håll ner både volym upp-knappen och strömknappen Strömknappen på Sonys smartphones i 10 sekunder. När telefonen har vibrerat tre gånger släpper du knapparna. Telefonen stängs av automatiskt. Starta om telefonen efter att den har stängts av.

• Har du provat det här? Update

Uppdatera

Uppdatera telefonen och säkerställ att den har optimala prestanda och de senaste förbättringarna. Läs mer om hur du hittar den senaste programversionen och uppdaterar telefonen.

• Har du provat det här? Reset

Återställ

Återställ telefonen till ursprungsinställningarna så att eventuella minnesblockeringar tas bort: Inställningar > Säkerhetskopiera och återställ > Återställ standardinst > Återställ telefonen. Glöm inte att säkerhetskopiera viktiga data på telefonen först!