account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right

Hjälp oss att förbättra webbplatsen

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.
    Xperia™ Companion för PC och Mac. En bakgrundsbild med en hand som håller i en Xperia-smartphone.

Ansluta till datorn

Installera Xperia™ Companion på datorn och använd det för att bläddra bland, säkerhetskopiera och överföra innehåll. Du kan även använda det om du behöver uppdatera eller reparera programvaran för Xperia™-enheten.

Läs mer om Xperia™ Companion

Hantera innehåll och programvara i din Xperia™

Säkerhetskopiering och återställning

Med Xperia™ Companion kan du säkerhetskopiera ditt Xperia™-innehåll till din dator eller återställa det från datorn till enheten. Du kan även bläddra i enhetens innehåll.

Uppdatera och reparera

Med Xperia™ Companion är det lätt att installera nya programuppdateringar, men även att reparera programvara – ett snabbt och enkelt sätt att lösa prestandaproblem.

Överföra innehåll

Xperia™ Companion innehåller ett verktyg som gör det enkelt att flytta innehåll som kontakter, meddelanden, kalendern, multimedia och så vidare från en gammal Android- eller iOS-enhet till din nya Xperia™.

Installationsanvisningar och systemkrav

Xperia™ Companion finns för Windows och Mac OS. Klicka på länkarna nedan för aktuella installationsanvisningar och systemkrav.