Vad behöver du hjälp med?

Din Xperia™-support

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Xperia™ Companion för Windows

Xperia™ Companion är ett verktyg för enkla och säkra programvaruuppdateringar för din Xperia™-enhet. Du kan använda det för att uppdatera till den senaste versionen av programvaran, säkerhetskopiera eller återställa enheten, eller återställa genom att rensa innehållet. Du kan även bläddra, synkronisera, överföra och organisera innehåll som exempelvis multimediefiler.

Installationsanvisningar

1. Hämta installationspaketet till en tillfällig mapp på datorn.
  2. Kör den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen.

Filstorlek ~52 MB

Även tillgängligt för Mac OS

Systemkrav

• Bredbandsanslutning
  • Intel® Pentium® 4, eller motsvarande AMD-processor
  • 5 GB ledigt hårddiskutrymme
  • 2 GB RAM-minne
  • 1 ledig USB 2.0- eller USB 3.0-port och en USB-kabel
  • Microsoft® Windows 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10

Övrig support

Behöver du en reparation?

Ta reda på hur man fortsätter

Supportforum

Få hjälp och dela tips med andra Xperia™- användare

Produktinformation

Hämta garantiinformation, handböcker eller andra dokument

Kontakta oss

Om du inte hittar det du letar efter kan du fråga våra Xperia™-experter