Vad behöver du hjälp med?

Din Xperia™-support
Logga in på Min support

Följ upp support, kontrollera enhets- status, begär en reparation eller återvinn din enhet.

Hjälp oss att förbättra webbplatsen

Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

PC Companion

PC Companion är en samling verktyg och program som du kan använda när du ansluter enheten till datorn. PC Companion innehåller Xperia™ Transfer, ett verktyg som används för att flytta innehåll din gamla telefon till en Xperia™-enhet. Med PC Companion kan du uppdatera programvara, hantera kontakter och kalendrar samt säkerhetskopiera och återställa innehållet i telefonen (beroende på vilken telefon och vilken operatör du har). Du kan också överföra och organisera mediainnehåll med Media Go. Fler tillämpningar kan successivt läggas till och laddas ner när de blir tillgängliga via Sony eller operatören.

Systemkrav

• Bredbandsanslutning till Internet
  • Intel® Pentium® 4, 3,6 GHz eller likvärdig AMD-processor
  • 5 GB ledigt utrymme på hårddisken
  • 2 GB RAM
  • 1 USB 2.0 eller USB 3.0-port och USB-kabel
  • Microsoft® Windows XP™ SP3 (32 bitar), Vista (32/64 bitar) eller Windows 7 (32/64 bitar) eller Windows 8/8.1 (32/64 bitar)*

*PC Companion stöds inte av Windows RT

Installationsanvisningar

1. Ladda ner filen till en temporär mapp i datorn.
  2. Kör den nerladdade filen och följ instruktionerna.

Filstorlek ~27 MB

Övrig support

Behöver du en reparation?

Ta reda på hur man fortsätter

Supportforum

Få hjälp och dela tips med andra Xperia™- användare

Produktinformation

Hämta garantiinformation, handböcker eller andra dokument

Kontakta oss

Om du inte hittar det du letar efter kan du fråga våra Xperia™-experter