Hvordan kan vi hjelpe deg?

Logg på Min støtte

Følg opp din støtte, sjekk enhetsstatusen din, be om en reparasjon eller resirkuler enheten din.

resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Leter du etter dette?

Må jeg oppdatere?

Has Sony-enheten din nyeste programvare? De vanligste problemene løses ved å holde programvaren oppdatert.

Sjekk om det finnes oppdateringer

Forklar meg

Koble til min datamaskin

Trenger du å synkronisere kontakter eller kalendere med datamaskinen? Eller overføre musikk og bilder enkelt? Last ned en av disse programverktøyene og kom i gang med én gang!

PC Companion

Filstørrelse: ~27 MB

Bridge for Mac

Filstørrelse: ^10 MB

Annen støtte

Trenger du reparasjon?

Finn ut hvordan du går videre

Brukerstøtteforum

Få hjelp og utveksle tips med andre Xperia™-brukere

Produktinformasjon

Last ned garantiinfo, brukerhåndbok og andre dokumenter

Kontakt oss

Hvis du ikke finner det du ser etter, spør våre Xperia™-eksperter