Hvordan kan vi hjelpe deg?

Logg på Min støtte

Følg opp brukerstøtte, sjekk garantistatusen eller søk om reparasjon.

resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Xperia™ Z programvareoppdateringer

Påse at enheten alltid er oppdatert med de siste programvareversjonene og funksjonene.

Se etter de nyeste oppdateringene

Trådløst fra enheten din

Slik ser du etter oppdateringer trådløst:

Gå til Innstillinger > Om telefonen > Programvareoppdateringer > Systemoppdateringer.

Vi anbefaler å bruke Wi-Fi®-tilkobling for å unngå datatrafikk.

Merk: Tilgjengeligheten av trådløse oppdateringer er avhengig av land og/eller operatør.

Med en kabel ved hjelp av en datamaskin

Last ned og installer ny programvare ved hjelp av et dataprogram, og koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

Nyeste tilgjengelige programvare

Det kan hende du allerede har den nyeste programvaren, avhengig av når du kjøpte mobilen. Programvareoppdateringer utgis på ulike tidspunkter, avhengig av operatør og/eller land. Følgelig kan ikke vi gi deg en nøyaktig dato for når en spesifikk oppdatering gjøres tilgjengelig for enheten din.

Versjon av Android: Android 4.4 (KitKat)

Nyeste tilgjengelige programvare: 10.5.1.A.0.283

Utgivelse startet: 2014-09-09

Slik finner du enhetens gjeldende programvareversjon:
Innstillinger > Om telefonen > Versjonsnummer/versjon

Inkludert i denne programvaren

• Android 4.4.2 KitKat med mange nye funksjoner og fordeler
  • Mange kameraforbedringer, deriblant Creative effect-video
  • Gi meldingene dine et personlig preg med fargerike emojis
  • Ta skjermbilder på en enkel måte med den innebygde skjermbildemenyen
  • De nyeste oppdateringene til mange apper, blant annet E-post og Kalender

Xperia™ Z Android-versjonsoversikt

Merk: Tilgjengeligheten til programvareoppdateringen avhenger av landet og/eller operatøren.