Hvordan kan vi hjelpe deg?

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
 resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Xperia™ Z programvareoppdateringer

Påse at enheten alltid er oppdatert med de siste programvareversjonene og funksjonene.

Se etter de nyeste oppdateringene

Oppdater trådløst fra Xperia™-enheten din

Hvis du vil se etter tilgjengelige oppdateringer trådløst, gå til:

Gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Programvareoppdateringer.

Vi anbefaler å bruke en Wi-Fi®-tilkobling for å unngå datakostnader.

Merk: Tilgjengeligheten av trådløse programvareoppdateringer er avhengig av landet og/eller operatøren.

Oppdater med en datamaskin ved bruk av en kabel

Koble Xperia™-enheten til en datamaskin med en USB-kabel, og installer programvareoppdateringer med Xperia™ Companion.

Nyeste tilgjengelige programvare

Det kan hende du allerede har den nyeste programvaren, avhengig av når du kjøpte mobilen. Programvareoppdateringer utgis på ulike tidspunkter, avhengig av operatør og/eller land. Følgelig kan ikke vi gi deg en nøyaktig dato for når en spesifikk oppdatering gjøres tilgjengelig for enheten din.

Versjon av Android: Android 5.1 (Lollipop)

Nyeste tilgjengelige programvare: 10.7.A.0.228

Utgivelse startet: 2015-12-14

Slik finner du enhetens gjeldende programvareversjon:
Innstillinger > Om telefonen > Versjonsnummer/versjon

Tilgjengeligheten av programvareoppdateringer er avhengig av landet og/eller operatøren.

Xperia™ Z Android-versjonsoversikt