Hvordan kan vi hjelpe deg?

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
 resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Xperia™ Z programvareoppdateringer

Påse at enheten alltid er oppdatert med de siste programvareversjonene og funksjonene.

Se etter de nyeste oppdateringene

Trådløst fra enheten din

Slik ser du etter oppdateringer trådløst:

Gå til Innstillinger > Om telefonen > Programvareoppdateringer > Systemoppdateringer.

Vi anbefaler å bruke Wi-Fi®-tilkobling for å unngå datatrafikk.

Merk: Tilgjengeligheten av trådløse oppdateringer er avhengig av land og/eller operatør.

Med en kabel ved hjelp av en datamaskin

Last ned og installer ny programvare ved hjelp av et dataprogram, og koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

Nyeste tilgjengelige programvare

Det kan hende du allerede har den nyeste programvaren, avhengig av når du kjøpte mobilen. Programvareoppdateringer utgis på ulike tidspunkter, avhengig av operatør og/eller land. Følgelig kan ikke vi gi deg en nøyaktig dato for når en spesifikk oppdatering gjøres tilgjengelig for enheten din.

Versjon av Android: Android 5.0 (Lollipop)

Nyeste tilgjengelige programvare: 10.6.A.0.454

Utgivelse startet: 2015-05-29

Slik finner du enhetens gjeldende programvareversjon:
Innstillinger > Om telefonen > Versjonsnummer/versjon

Merk: Tilgjengeligheten til programvareoppdateringen avhenger av landet og/eller operatøren.

Inkludert i denne programvaren

• Sonys siste programvareopplevelse, med Android 5.0 – Lollipop
  • Et nytt utseende basert på Google Material Design
  • Intelligente låseskjermvarslinger og egendefinerbare innstillinger
  • Flerbrukerprofiler og gjestemodus
  • Lagringsoptimalisering: flytt apper til SD-kort

Vi presenterer Lollipop!

Vi gleder oss over å tilby deg Sonys nyeste programvareopplevelse, inkludert Android 5.0; Lollipop. Du vil trenge ca. 1,2 GB fritt internt minne for å oppgradere, og det kan ta omtrent 20 minutter - men det er vel verdt ventingen.

Xperia™ Z Android-versjonsoversikt