Hvordan kan vi hjelpe deg?

resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Xperia™ Z programvareoppdateringer

Påse at enheten alltid er oppdatert med de siste programvareversjonene og funksjonene.

Se etter de nyeste oppdateringene

Trådløst fra enheten din

Slik ser du etter oppdateringer trådløst:

Gå til Innstillinger > Om telefonen > Programvareoppdateringer > Systemoppdateringer.

Vi anbefaler å bruke Wi-Fi®-tilkobling for å unngå datatrafikk.

Merk: Tilgjengeligheten av trådløse oppdateringer er avhengig av land og/eller operatør.

Med en kabel ved hjelp av en datamaskin

Last ned og installer ny programvare ved hjelp av et dataprogram, og koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

Nyeste tilgjengelige programvare

Det kan hende du allerede har den nyeste programvaren, avhengig av når du kjøpte mobilen. Programvareoppdateringer utgis på ulike tidspunkter, avhengig av operatør og/eller land. Følgelig kan ikke vi gi deg en nøyaktig dato for når en spesifikk oppdatering gjøres tilgjengelig for enheten din.

Versjon av Android: Android 4.4 (KitKat)

Nyeste tilgjengelige programvare: 10.5.1.A.0.283

Utgivelse startet: 2014-09-09

Slik finner du enhetens gjeldende programvareversjon:
Innstillinger > Om telefonen > Versjonsnummer/versjon

Inkludert i denne programvaren

• oppgradering til Android 4.4.4
  • bedre batteriytelse i enkelte bakgrunnsapper
  • bedre e-poststabilitet og -ytelse
  • generelle forbedringer for MMS, kalender, Wi-Fi, kontakter med mer
  • alle de nyeste feilrettingene og forbedringene

Xperia™ Z Android-versjonsoversikt

Merk: Tilgjengeligheten til programvareoppdateringen avhenger av landet og/eller operatøren.