Hvordan kan vi hjelpe deg?

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
 resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Hvorfor bør jeg oppdatere?

Nye programvareoppdateringer bringer deg de siste og forbedrede egenskapene, funksjonene og sikkerhetsforbedringene, og lar deg får det meste ut av din Xperia™-enhet. En oppdatering til den nyeste programvaren vil gjøre at enheten kjører raskere og jevnere, og er også den raskeste og enkleste måten å løse eventuelle ytelsesproblemer.

Merk at alt ditt personlig innhold, som f.eks. multimediefiler og kontakter, vil fortsatt være tilgjengelige etter en programvareoppdatering.

Min programvareinformasjon

Hvis du vil se den gjeldende programvareversjonen, oppdateringer og fremtidige programvareutgivelser, tast inn enhetens IMEI-nummer.

Vis informasjon IMEI-verdien er ikke gyldig.

Åpne oppringingsfunksjonen og skriv inn *#06# for å vise IMEI-nummeret.
For Wi-Fi®-nettbrett velger du Xperia™-nettbrettet ditt på Sony Mobile-supportnettstedet og søker etter «Identifikasjonsnummer» (tilgjengelig i brukerhåndboken).

Det finnes en ny programvareoppdatering!

Din er oppdatert!

Min Android™-informasjon

Ingen ny Android™-version er foreløpig planlagt for din enhet. Dette er den siste tilgjengelige informasjonen. Sjekk igjen senere for mulige endringer.

Gratulerer! vil bli utgitt for din enhet.

Dette er den siste tilgjengelige informasjonen. Når den nye Android™-versjonen er tilgjengelig vil enheten din motta et varsel.

Gratulerer! vil bli utgitt for din enhet.

Dette er den siste tilgjengelige informasjonen. Når den nye Android™-versjonen er tilgjengelig vil enheten din motta et varsel.

Første utrullingsdato:

er den endelige Android™-versjonen for din enhet.

er utgitt for din enhet.

Første utrullingsdato:

ble gitt ut for

Det kan ta noe tid før programvaren din er tilgjengelig.

Det kan ta noe tid før programvaren din er tilgjengelig.

Det finnes en ny programvareoppdatering!

Din er oppdatert!

Min Android™-informasjon

Tilgjengeligheten av trådløse programvareoppdateringer er avhengig av landet og/eller operatøren.

Ingen ny Android™-version er foreløpig planlagt for

Gratulerer! vil bli utgitt for din enhet.

Gratulerer! vil bli utgitt for

er den endelige Android™-versjonen for din enhet.

Dette er den siste tilgjengelige informasjonen. Enheten din vil motta et varsel hvis den nye Android™-versjonen er tilgjengelig for deg.

Dette er den siste tilgjengelige informasjonen. Enheten din vil motta et varsel hvis den nye Android™-versjonen er tilgjengelig for deg.

Dette er den siste tilgjengelige informasjonen. Enheten din vil motta et varsel hvis den nye Android™-versjonen er tilgjengelig for deg.

er utgitt for din enhet.

ble gitt ut for

er utgitt for

er utgitt for

er utgitt for

Det er lett å oppdatere

Det er lett å holde din Xperia™-enhet oppdatert. Med én gang en programvareoppdatering er tilgjengelig, mottar du et varsel i enhetens statuslinje. Det er bare å trykke på varselet og følge anvisningene på skjermen for hvordan du laster ned og installerer Xperia™-oppdateringen.

Du trenger minst 500 MB ledig internminne for å kunne oppdatere programvaren på Xperia™-enheten. Hvis du ikke har nok ledig minne, blir du ikke varslet når ny programvare er tilgjengelig.

Slik frigjør du minne

Du kan gjøre følgende for å frigjøre minne på din Xperia™-enhet:

• Avinstaller nedlastede apper som du aldri bruker.
  • Flytt apper til et uttakbart minnekort.
  • Overfør bilder, videoer og musikk til et uttakbart minnekort.
  • For brukervennlige veiledninger og andre alternativer velger du Xperia™-enheten din på Sony Mobil-supportnettstedet og søker etter «Minne og lagring» (tilgjengelig i brukerhåndboken).

Se etter programvareoppdateringer manuelt

Du kan også se etter nye oppdateringer manuelt, enten fra Xperia™-enheten eller en datamaskin.

Vis mer

Oppdater trådløst fra Xperia™-enheten din

Hvis du vil se etter tilgjengelige oppdateringer trådløst, gå til:
Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Programvareoppdateringer.

Vi anbefaler å bruke en Wi-Fi®-tilkobling for å unngå datakostnader.
Tilgjengeligheten av trådløse programvareoppdateringer er avhengig av landet og/eller operatøren.

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær den første til å motta informasjon om programvareoppdateringer for din Xperia™-enhet.

Gå til Min support

Supportapp

Visse du at du kan finne denne informasjonen i brukerstøtteappen?

På startskjermen trykker du på appskjermikonet .
Deretter finner du og trykk på supportikonet.

Oppdater med en datamaskin ved bruk av en kabel

Koble Xperia™-enheten til en datamaskin med en USB-kabel, og installer programvareoppdateringer med Xperia™ Companion.

Forklar meg

Inkludert i denne programvaren

Noe gikk galt

Beklager. Informasjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

Prøv igjen senere.

OK

Annen støtte

Trenger du reparasjon?

Finn ut hvordan du går videre

Brukerstøtteforum

Få hjelp og utveksle tips med andre Xperia™-brukere

Produktinformasjon

Last ned garantiinfo, brukerhåndbok og andre dokumenter

Kontakt oss

Hvis du ikke finner det du ser etter, spør våre Xperia™-eksperter