Hvordan kan vi hjelpe deg?

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
 resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Leter du etter dette?

Oppdater din Xperia™-enhet med den nyeste og beste programvaren

En oppdatering til den nyeste programvaren vil gjøre at Xperia™-enheten kjører raskere og jevnere. En programvareoppdatering er også den raskeste og enkleste måten å løse eventuelle ytelsesproblemer.

Sjekk om det finnes oppdateringer

Forklar meg

Koble til datamaskin med Xperia™ Companion

Installer Xperia™ Companion på datamaskinen din og bruk det til å bla gjennom, organisere og overføre innhold som f.eks. multimediefiler. Du kan også bruke det til å oppdatere og reparere Xperia™-enhetens programvare, og for å sikkerhetskopiere og gjenopprette innholdet.

Annen støtte

Trenger du reparasjon?

Finn ut hvordan du går videre

Brukerstøtteforum

Få hjelp og utveksle tips med andre Xperia™-brukere

Produktinformasjon

Last ned garantiinfo, brukerhåndbok og andre dokumenter

Kontakt oss

Hvis du ikke finner det du ser etter, spør våre Xperia™-eksperter