Hvordan kan vi hjelpe deg?

resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Leter du etter dette?

Må jeg oppdatere?

Has Sony-enheten din nyeste programvare? De vanligste problemene løses ved å holde programvaren oppdatert.

Sjekk om det finnes oppdateringer

Forklar meg

Koble til min datamaskin

Trenger du å synkronisere kontakter eller kalendere med datamaskinen? Eller overføre musikk og bilder enkelt? Last ned en av disse programverktøyene og kom i gang med én gang!

PC Companion

Filstørrelse: ~27 MB

Bridge for Mac

Filstørrelse: ^10 MB

Annen støtte

Trenger du reparasjon?

Finn ut hvordan du går videre

Brukerstøtteforum

Få hjelp og utveksle tips med andre Xperia™-brukere

Produktinformasjon

Last ned garantiinfo, brukerhåndbok og andre dokumenter

Kontakt oss

Hvis du ikke finner det du ser etter, spør våre Xperia™-eksperter