Hvordan kan vi hjelpe deg?

Logg på Min støtte

Følg opp brukerstøtte, sjekk garantistatusen eller søk om reparasjon.

resultater
Ingen søkeresultater for

Søketips

Har du stavet nøkkelordene riktig? Hvis de stemmer, prøv lignende eller mer uspesifikke nøkkelord, f.eks. "Wi-Fi passord" i stedet for "WPA-nøkkel".

Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt

Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
Vis alle emner

Har du prøvd dette?

Her er noen ting du burde prøve hvis du har fått problemer med enheten din:

• Har du prøvd dette? Restart

Start på nytt

Start telefonen din på nytt for å slå av alle appene og frigjøre minne. Trykk på og hold inne både volum opp-tasten og av-/på-tasten Av-/på-tasten på Sony-smarttelefoner i 10 sekunder Slipp tastene når telefonen vibrerer tre ganger. Telefonen slås automatisk av. Når enheten er slått av, slår du den på igjen.

• Har du prøvd dette? Update

Oppdater

Oppdater telefonen for å forsikre deg om at du får optimal ytelse og de nyeste forbedringene. Les mer om hvordan du oppdaterer og finner de nyeste programvareversjonene.

• Har du prøvd dette? Reset

Tilbakestill

Tilbakestill telefonen til fabrikkstandard for å fjerne minneblokkeringer: Innstillinger > Sikkerhetskopiering og tilbakestilling > Tilbakestill til fabrikkstandard > Tilbakestill telefonen Ikke glem at du må sikkerhetskopiere viktige data du har lagret på telefonen din.