Hoe kunnen we u ondersteuning bieden?

resultaten
Geen zoekresultaten voor

Zoektips

Hebt u de trefwoorden goed gespeld? Probeer in dat geval soortgelijke of minder specifieke trefwoorden, zoals "Wi-Fi-wachtwoord" in plaats van “WPA-sleutel”.

Help ons uw website te verbeteren

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Zoekt u dit?

Heb ik een update nodig?

Heeft uw Sony-apparaat de nieuwste software? De software up-to-date houden lost veelvoorkomende problemen op.

Controleren op updates

Uitleg

Verbinding maken met mijn computer

Wilt u contactpersonen en agenda's synchroniseren met uw computer? Of muziek en foto's gemakkelijker overdragen? Download een van deze hulpprogramma's en ga meteen aan de slag!

PC Companion

Bestandsgrootte: ~27 MB

Bridge for Mac

Bestandsgrootte: ^10 MB

Overige ondersteuning

Herstelling nodig?

Ontdek hoe je verder kunt gaan

Ondersteuningsforum

Vraag om hulp en wissel tips uit met andere Xperia™- gebruikers

Productinformatie

Download informatie over garanties, een gebruikershandleiding of andere documenten

Contact

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, vraag het dan aan onze Xperia™-experts