Hoe kunnen we u ondersteuning bieden?

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.
 resultaten
Geen zoekresultaten voor

Zoektips

Hebt u de trefwoorden goed gespeld? Probeer in dat geval soortgelijke of minder specifieke trefwoorden, zoals "Wi-Fi-wachtwoord" in plaats van “WPA-sleutel”.

Zoekt u dit?

Werk uw Xperia™-apparaat bij met de nieuwste en beste software

Bijwerken naar de nieuwste software maakt uw Xperia™-apparaat sneller en beter. Een software-update is ook de snelste en gemakkelijkste manier om potentiële prestatieproblemen op te lossen.

Controleren op updates

Uitleg

Maak verbinding met uw computer met Xperia™ Companion

Installeer Xperia™ Companion op uw computer en gebruik dit om door inhoud zoals multimediabestanden te bladeren, en om inhoud te organiseren en over te dragen. U kunt dit ook gebruiken om de software van uw Xperia™-apparaat bij te werken en te repareren, en om back-ups van inhoud te maken en terug te zetten.

Overige ondersteuning

Herstelling nodig?

Ontdek hoe je verder kunt gaan

Ondersteuningsforum

Vraag om hulp en wissel tips uit met andere Xperia™- gebruikers

Productinformatie

Download informatie over garanties, een gebruikershandleiding of andere documenten

Contact

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, vraag het dan aan onze Xperia™-experts