account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right

Help ons uw website te verbeteren

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.
    Xperia™ Companion voor pc en Mac. Een achtergrondafbeelding van een hand met een Xperia™-smartphone.

Maak verbinding met uw computer

Installeer Xperia™ Companion op uw computer en gebruik dit om door inhoud te bladeren om inhoud te back-uppen en over te brengen. U kunt dit ook gebruiken om de Xperia™-software bij te werken en te repareren.

Meer informatie over de Xperia™ Companion

Inhoud en software op uw Xperia™ beheren

Back-up maken en herstellen

Met Xperia™ Companion kunt u op de computer back-ups maken van Xperia™-inhoud of inhoud vanaf de computer naar het apparaat herstellen. U kunt ook door de inhoud op het apparaat bladeren

Bijwerken en repareren

Met Xperia™ Companion kunt u eenvoudig nieuwe softare-updates installeren, maar ook software repareren. Dit kan prestatieproblemen snel en eenvoudig oplossen.

Inhoud overbrengen

Xperia™ Companion bevat een tool om inhoud van een oud Android- of iOS-apparaat, zoals contacten, berichten, agenda, multimedia en nog veel meer eenvoudig naar uw nieuwe Xperia™ te verplaatsen.

Installatie-instructies en systeemvereisten

Xperia™ Companion beschikbaar voor Windows en Mac OS. Klik op onderstaande koppelingen voor de relevante installatie-instructies en systeemvereisten.