Hoe kunnen we u ondersteuning bieden?

Aanmelden bij Mijn ondersteuning

Ondersteuning volgen, uw garantiestatus controleren of een reparatie aanvragen.

resultaten
Geen zoekresultaten voor

Zoektips

Hebt u de trefwoorden goed gespeld? Probeer in dat geval soortgelijke of minder specifieke trefwoorden, zoals "Wi-Fi-wachtwoord" in plaats van “WPA-sleutel”.

Help ons uw website te verbeteren

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.
Bekijk alle onderwerpen

De SIM-kaart plaatsen of verwijderen

De plaats van de SIM-kaarthouder hangt af van het telefoonmodel. Deze kan zich onder de batterij bevinden of aan de zijkant van de telefoon. Voordat je de SIM-kaart plaatst/verwijdert, moet je je telefoon uitzetten en zorgen dat er geen lader aan de telefoon is verbonden. Plaats de SIM-kaart volgens de afbeelding die je bij de SIM-kaarthouder ziet.

Opmerking: Zonder een SIM-kaart kun je niet bellen of gebeld worden. In sommige landen kun je noodoproepen plaatsen zonder een SIM-kaart.