Hoe kunnen we u ondersteuning bieden?

Aanmelden bij Mijn ondersteuning

Volg berichten over uw ondersteuning, controleer de status van uw apparaat, vraag een reparatie aan of recycle uw apparaat.

resultaten
Geen zoekresultaten voor

Zoektips

Hebt u de trefwoorden goed gespeld? Probeer in dat geval soortgelijke of minder specifieke trefwoorden, zoals "Wi-Fi-wachtwoord" in plaats van “WPA-sleutel”.

Help ons uw website te verbeteren

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.
Bekijk alle onderwerpen

De SIM-kaart plaatsen of verwijderen

De plaats van de SIM-kaarthouder hangt af van het telefoonmodel. Deze kan zich onder de batterij bevinden of aan de zijkant van de telefoon. Voordat je de SIM-kaart plaatst/verwijdert, moet je je telefoon uitzetten en zorgen dat er geen lader aan de telefoon is verbonden. Plaats de SIM-kaart volgens de afbeelding die je bij de SIM-kaarthouder ziet.

Opmerking: Zonder een SIM-kaart kun je niet bellen of gebeld worden. In sommige landen kun je noodoproepen plaatsen zonder een SIM-kaart.