Hoe kunnen we u ondersteuning bieden?

Uw Xperia™-ondersteuning

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Xperia™ Companion voor Windows

Xperia™ Companion is een computerhulpprogramma waarmee u gemakkelijk en veilig software-updates kunt downloaden voor uw Xperia™-apparaat. Gebruik dit programma om uw apparaat bij te werken naar de meest recente softwareversie, back-ups te maken en uw apparaat te herstellen of om uw apparaat te resetten door de inhoud te wissen. Ook kunt u inhoud zoals multimediabestanden doorzoeken, synchroniseren, overzetten en organiseren.

Installatie-instructies

1. Download het installatiepakket naar een tijdelijke map op uw pc.
  2. Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies op het scherm.

Bestandsgrootte ~52 MB

Ook beschikbaar voor Mac OS

Systeemvereisten

• Internetbreedbandverbinding
  • Intel® Pentium® 4 of gelijkwaardige AMD-processor
  • 5 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 2 GB RAM
  • 1 USB 2.0- of USB 3.0-poort en USB-kabel beschikbaar
  • Microsoft® Windows 7, Windows 8/8.1 of Windows 10

Overige ondersteuning

Herstelling nodig?

Ontdek hoe je verder kunt gaan

Ondersteuningsforum

Vraag om hulp en wissel tips uit met andere Xperia™- gebruikers

Productinformatie

Download informatie over garanties, een gebruikershandleiding of andere documenten

Contact

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, vraag het dan aan onze Xperia™-experts