Hoe kunnen we u ondersteuning bieden?

Uw Xperia™-ondersteuning
Aanmelden bij Mijn ondersteuning

Ondersteuning volgen, uw garantiestatus controleren of een reparatie aanvragen.

Help ons uw website te verbeteren

Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

PC Companion

PC Companion is een verzameling hulpmiddelen en applicaties waarmee je je apparaat kunt verbinden met een computer. PC Companion bevat Xperia™ Transfer, een hulpprogramma voor het verplaatsen van content je oude telefoon naar je nieuwe Xperia™-apparaat. PC Companion biedt ook updates voor apparaatsoftware, beheer van contacten en agenda’s, en een functie voor back-up en herstel voor de content in je telefoon (de beschikbaarheid van applicaties is afhankelijk van je telefoon en je provider). Je kunt je mediacontent ook overbrengen en organiseren met Media Go. Er kunnen meer applicaties worden toegevoegd wanneer deze beschikbaar worden gemaakt door Sony of je operator.

Aanbevolen systeemvereisten

• Breedband-internetverbinding
  • Intel® Pentium® 4, 3.6 GHz of een gelijkwaardige AMD-processor
  • 5 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 2 GB RAM
  • 1 beschikbare USB 2.0 of USB 3.0 -poort en USB-kabel
  • Microsoft® Windows XP™ SP3 (32-bits), Vista (32-/64-bits) of Windows 7 (32-/64-bits) of Windows 8/8.1 (32-/64-bits)*

*PC Companion wordt niet ondersteund voor on Windows RT

Installatie-instructies

1. Download het installatiepakket naar een tijdelijke map op je pc.
  2. Voer het gedownloade bestand uit en volg de weergegeven instructies.

Bestandsgrootte: ~27 MB

Overige ondersteuning

Herstelling nodig?

Ontdek hoe je verder kunt gaan

Ondersteuningsforum

Vraag om hulp en wissel tips uit met andere Xperia™- gebruikers

Productinformatie

Download informatie over garanties, een gebruikershandleiding of andere documenten

Contact

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, vraag het dan aan onze Xperia™-experts