Hvordan kan vi hjælpe dig?

Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
 resultater
Ingen søgeresultater for

Søgetip

Har du stavet nøgleordene korrekt? Hvis du har, kan du prøve at skrive lignende eller mindre specifikke nøgleord, f.eks. "Wi-Fi adgangskode" i stedet for "WPA nøgle".

Er det det, du leder efter?

Skal jeg opdatere?

Har din Sony-enhed den nyeste software? Du kan løse de mest almindelige problemer ved at holde softwaren opdateret.

Søg efter opdateringer

Forklar mig det

Tilslut min computer

Vil du synkronisere kontakter og kalendere med din computer? Eller overføre musik og fotos på en nemmere måde? Hent et af disse softwareværktøjer, og kom i gang med det samme!

PC Companion

Overfør

Filstørrelse ~27 MB

Bridge for Mac

Overfør

Filstørrelse: ^10 MB

Anden support

Har du brug for reparation?

Find ud af, hvordan du fortsætter

Supportforum

Få hjælp, og del tip med andre Xperia™-brugere

Produktoplysninger

Hent garantioplysninger, en brugervejledning eller andre dokumenter

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du spørge vores Xperia™-eksperter