Hvordan kan vi hjælpe dig?

Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
 resultater
Ingen søgeresultater for

Søgetip

Har du stavet nøgleordene korrekt? Hvis du har, kan du prøve at skrive lignende eller mindre specifikke nøgleord, f.eks. "Wi-Fi adgangskode" i stedet for "WPA nøgle".

Er det det, du leder efter?

Opdater din Xperia™-enhed med den nyeste og bedste software

Hvis du opdaterer til den nyeste software, kører Xperia™ bedre og hurtigere. En softwareopdatering kan også være den nemmeste og hurtigste løsning til eventuelle ydeevneproblemer.

Søg efter opdateringer

Forklar mig det

Opret forbindelse til din computer med Xperia™ Companion

Installer Xperia™ Companion på din computer, og brug programmet til at gennemse, organisere og overføre indhold, f.eks. multimediefiler. Du kan også bruge det til at opdatere og reparere software på din Xperia™-enhed og til at sikkerhedskopiere og gendanne indholdet på enheden.

Anden support

Har du brug for reparation?

Find ud af, hvordan du fortsætter

Supportforum

Få hjælp, og del tip med andre Xperia™-brugere

Produktoplysninger

Hent garantioplysninger, en brugervejledning eller andre dokumenter

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du spørge vores Xperia™-eksperter