Hvordan kan vi hjælpe dig?

Log på Min support

Følg op på support, kontrollér status for din garanti, eller anmod om en reparation.

resultater
Ingen søgeresultater for

Søgetip

Har du stavet nøgleordene korrekt? Hvis du har, kan du prøve at skrive lignende eller mindre specifikke nøgleord, f.eks. "Wi-Fi adgangskode" i stedet for "WPA nøgle".

Hjælp os med at forbedre vores websted

Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
Vis alle emner

Har du prøvet dette?

Her er et par ting, du kan prøve først, hvis du har problemer med din enhed:

• Har du prøvet dette? Restart

Genstart

Genstart din telefon for at deaktivere alle kørende applikationer og frigøre hukommelse. Tryk op på volumentasten, samtidig med at du trykker på tænd/sluk-knappen, og hold dem inde Tænd/sluk-knappen på Sony-smartphone i ti sekunder. Når telefonen vibrerer tre gange, skal du slippe knapperne. Herefter slukker telefonen automatisk. Når telefonen er slukket, skal du genstarte den.

• Har du prøvet dette? Update

Opdater

Du skal opdatere din telefon for at sikre, at du opnår den bedst mulige ydelse og har de seneste forbedringer. Læs mere om, hvordan du finder og opdaterer til den seneste softwareversion.

• Har du prøvet dette? Reset

Nulstil

Nulstil din telefon til dens oprindelige indstillinger for at fjerne blokeringer i hukommelsen: Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling > Nulstilling til fabriksindstillinger > Nulstil mobil Husk at tage sikkerhedskopi af alle vigtige data, der er gemt på mobilen!